Fra: D7

D7 12.6 SPORT

3.599,00 DKK
6.299,00 DKK
Du sparer: 2.700,00 DKK

D7 Sport 12'6 er perfekt til oplevelse på den hurtigst mulige måde. Det er designet til fart qua sin lange spidse næse som skærer sig igennem vandet. D7 Sport race paddleboard er fantastiske til dig som vil prøve kræfter med et race board, hvor touring og fart er et must...Foruden board får du carbon paddle med taske, lækker ankel leash, dobbelt aktion pumpe og rygsæk med trolley hjul... 

D7 Sport 12.6 SUP - her er kodeordet fart og performance. Med sin lange spidse projektil formet krop, skærer det sig let igennem vandet. Den flade bagende gør at dette race paddleboard stadig er stabilt selvom kroppen kun er 30"/76cm bredt. D7 serien er lavet af de lækreste materialer og vægten kan derfor holdes nede på skønne 10,4kg, boardet er hurtig at puste op med den kraftige doubble action pumpe.

Som resten af D7 serien er der ikke sparet på de lækre detaljer, du står på et stort og ekstremt blødt EVA pad, der med de flotte farver og skæringer giver det rigtige udtryk - EVA belægningen er stort og lækkert, bagage stropperne på forenden holder styr på den medbragte bagage og det lækre håndtag i centrum af boardet gør det let at bære.

Med i pakken er en ultra let carbon 3pcs paddle der kommer med en opbevarings etui for optimal beskyttelse, lækker spiral ankel leash som sikrer at du er i konstant kontakt med din SUP, double action pumpe for hurtig oppustning og det hele kan være i den praktiske nylon rygsæk på hjul.

D7 Sport 12.6 er et lækkert og lyn hurtigt paddleboard....

Længde: 12’6 / 384cm

Bredde: 30″ / 76cm

Tykkelse: 15cm / 6″

Vægt: 10,4kg

Finne sæt: Stor center og 2 mindre side finner, alt elastisk og i US fin box

Anbefalet belastning: Op til 110kg

Max tryk: 26PSi

Type: Ræs, touring

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: